IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари пред ултиматум – кралското семейство или Меган Маркъл

8 октомври 2022 16 30

Ясен ли е какъв е изборът му?

Снимка: БГНЕС

През последните няколко месеца западните медии говорят само за бъдещите мемоари на принц Хари, в които той ще разкрие подробности от живота в кралското семейство.

Според запознати книгата му ще засегне не само Бъкингамския дворец, но и феновете на династията Уиндзор. Въпреки това, поради смъртта на баба си, кралица Елизабет II, херцогът на Съсекс ще направи някои промени в книгата.

Според пресата мемоарите на принц Хари може да описват такива моменти, които на фона на смъртта на Елизабет II може да изглеждат „неподходящи или бездушни“.

Херцогът на Съсекс не планира да промени радикално текста на книгата, но признава, че може да е твърде късно да се направи нещо сега. Това решение обаче не беше оценено от издателите, които планираха да спечелят възможно най-много пари от високопоставени мемоари.

Освен това съпругата на Хари Меган Маркъл не прие подобен жест.

Според портала Express, херцогинята на Съсекс ще направи всичко възможно за да вземат най-много пари от тази книга. Има информация, че именно тя е инициирала скандалното интервю с Опра Уинфри и е принудила съпруга си да напише откровени мемоари.

Ето защо сега внукът на Елизабет II ще трябва да направи труден избор: да подобри отношенията със семейството и да направи значителни промени в книгата или да се съгласи със съпругата си и да остави всички скандални моменти на място.

В същото време интернет потребителите са сигурни, че принц Хари определено няма да се противопостави на съпругата си, тъй като тя има голяма власт в семейството им, опитва се да наблюдава всичко и да води хората около себе си. Херцогът на Съсекс винаги се вслушва в нейното мнение на първо място и едва ли ще промени поведението си и този път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Той ако е мъж ще избере жена си. Притрябвало му е кралското семейство което няма никога да стигне до него, няма да остане крал. Така че бегай принце, жена ти си заслужава!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар